Een compleet servicepakket aan dakbedekking

Heeft u problemen aan uw dakbedekking in Zwolle of omgeving? Aquaflame Installatietechniek lost het graag voor u op. Wij hebben alles in huis om uw dak op een juiste wijze onder handen te nemen. Onze dakservice is beschikbaar voor bedrijven én particulieren. Onze dakdekker biedt uw dak alles wat het nodig heeft!

Van A tot Z geregeld

Een goed onderhouden dak voorkomt een hoop problemen. Juist omdat dit soort dakwerkzaamheden lastig zelf uit te voeren zijn, raden we aan de dakwerken over te laten aan een specialist zoals Aquaflame Installatietechniek. Wij kunnen zowel een dakcontrole uitvoeren als een daklekkage verhelpen. Daarnaast kunnen wij uw dakbedekking repareren, uw dak onderhouden of uw koperen en zinken dakgoten onder handen nemen. Indien nodig vervangen we onderdelen en voeren we deze voor u af. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Lopen wij bij het uitvoeren van de diensten tegen houtrot aan? Dan zullen wij dit eerst in overleg met u laten repareren door een erkende aannemer. Nadat dit gebeurd is, zullen wij verder gaan met onze werkzaamheden aan de dakbedekking. Datzelfde geldt wanneer een dak repareren eerst nodig is om andere onderdelen te kunnen vervangen. Wij zijn overigens bekend met woningen of panden die onder monumentenzorg vallen.

Service op locatie

Veel dakwerken – waaronder goten vervangen en een lekkage aan het dak verhelpen – zijn compleet maatwerk. Om die reden komen wij vrijblijvend bij u op locatie langs om de maten op te nemen en uw wensen te bespreken. Uiteraard geven we u meteen advies en leggen we u alle mogelijkheden voor. Na een uitgebreide bespreking, stellen we een vrijblijvende en overzichtelijke offerte voor u op. Bij ons weet u dus direct waar u aan toe bent. Let wel: voor koperen dakgoten en zinkwerk geldt een dagprijs. Zodra u akkoord gaat met de prijsindicatie, plannen we een afspraak in waarop onze dakwerker voor u aan de slag kan gaan.

Heeft u problemen met uw dakbedekking en is het tijd voor dakreparatie of dakonderhoud? Maak een afspraak met Aquaflame Installatietechniek uit Zwolle door te bellen naar 085-2080587. Voor meer informatie kunt u tevens het contactformulier op deze pagina invullen.