De beste service voor uw sanitair

Bij sanitairspecialist Aquaflame Installatietechniek kunt u terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met sanitair in Zwolle en omgeving. Van onderhoud tot nieuwbouw en renovatie: wij bieden te allen tijde onafhankelijk advies én het juiste technische inzicht. Dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Sanitairaanleg en -onderhoud

Wij kunnen werkelijk alle zaken rondom uw sanitaire ruimtes regelen. Een groot voordeel van onze sanitairwinkel is dat wij een vast aanspreekpunt zijn voor alle werkzaamheden. Bij ons is alles namelijk in eigen beheer, zodat we alles van u uit handen kunnen nemen. Zo zijn wij úw tegelzetter, stukadoor, schilder en installateur in één. Uiteraard zullen wij de sanitairaanleg op een vakkundige wijze uitvoeren. Het is natuurlijk de bedoeling dat u nog jarenlang van de sanitaire installatie geniet. Professioneel sanitair installeren is daar het begin van.

Daarbij wilt u uw sanitair vanzelfsprekend in een optimale staat houden. Dit kan door het sanitaironderhoud en sanitairreparaties aan ons uit te besteden. Hiervoor bieden we u verschillende contracten aan. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Sanitair kopen

Voor onze sanitairservice werken wij samen met diverse groothandels zoals Simon de Haas, Plieger en Van der Kolk, waardoor u uitgebreid de keuze heeft uit verschillende sanitairproducten. Zodra u contact met ons opneemt, maken we een afspraak bij de showroom van een van de groothandels waarmee wij samenwerken. Hier kunt u het gewenste sanitair uitkiezen. In overleg kunnen wij zelfs met u meegaan om u te voorzien van persoonlijk advies. Na het bezoek bespreken wij in alle rust de bekeken producten met u. Vervolgens kunt u de producten via ons bestellen en door ons laten installeren. Scherpe prijzen in combinatie met kwaliteit staan hierbij voorop.

Wilt u meer informatie over alle diensten rondom sanitair? Neem dan contact op met sanitairspecialist Aquaflame Installatietechniek uit Zwolle. Dit doet u door te bellen naar 085-2080587 of door een reactie te plaatsen via het contactformulier op deze pagina. Sanitair aanleggen en sanitair onderhouden doen wij met genoegen voor u. Wij zijn dan ook hét adres wanneer een sanitairinstallatie goed moet gebeuren.