Uitgebreide service voor uw verwarming

Aquaflame Installatietechniek is úw betrouwbare en betrokken partner voor alles wat met uw verwarming in Zwolle en omgeving te maken heeft. Wij zorgen voor passende oplossingen in uw woning of bedrijfspand, waarbij we goed kijken naar uw verbruik, eisen en wensen. Zo blijft u er warmpjes bijzitten!

Installatie en onderhoud van systemen

Als verwarmingsspecialist zijn we bekend met de installatie van uiteenlopende verwarmingsunits. Denk onder meer aan een cv-ketel vervangen, een complete cv-installatie verzorgen of een gaskachel plaatsen. Daarnaast kunnen wij moederhaarden aanleggen en geisers installeren. Uiteraard zijn we behalve met deze units met nog veel meer vormen van verwarmingen bekend. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we elk soort verwarming aanleggen. Wij weten precies hoe we de verwarmingsinstallatie moeten uitvoeren.

Nadat de unit gemonteerd is, wilt u natuurlijk nog jarenlang van het duurzame systeem blijven genieten. Op gezette tijden een verwarming onderhouden is daarom van groot belang om van een hoog rendement te blijven profiteren dat bovendien veilig is en voldoet aan de garantievoorwaarden. Wij bieden u diverse contracten aan om het verwarmingssysteem in een optimale staat te houden. Daarbij bieden we u een storingsdienst. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over het onderhoud van uw verwarming.

Verwarming kopen

Onze verwarmingsservice gaat overigens veel verder dan een installatie alleen. Bij ons bent u tevens aan het juiste adres voor de levering van verwarmingsproducten. Hierbij kan het gaan om uiteenlopende producten, zoals:

  • Lokale verwarmingen (bijvoorbeeld gashaarden en sfeerhaarden
  • Centrale verwarmingen
  • Vloerverwarmingen
  • Luchtverwarmingen en luchtventilatie

Wenst u onafhankelijk advies van een echte verwarmingsspecialist of wilt u direct een afspraak maken voor onderhoud of installatie van uw verwarming? Neem geheel vrijblijvend contact op met Aquaflame Installatietechniek uit Zwolle door te bellen naar 085-2080587 en vertel ons uw wensen. Meer informatie over onze producten en werkzaamheden vraagt u eveneens op via het contactformulier op deze pagina. Wij helpen u met genoegen verder wanneer het om een verwarming installeren, onderhouden of kopen gaat.